Gizlilik Bildirimi ve KVKK

www.safeuv.net, kullanıcılarının e-ticaret internet sitesine alışveriş yapmak amacı ile kayıt ettikleri bilgilerini gizli tutacağını kabul ve taahhüt eder. www.safeuv.net bilgilerinizi sizlerin onayı olmaksızın hiçbir nedenle açıklamamayı, söz konusu bilgileri üçüncü şahıslarla paylaşmamayı taahhüt ve garanti eder. www.safeuv.net kredi kartı işlemlerini ait hiç bir bilgi internet ortamında saklanmayacaktır, dolayısı ile sitemizde alışveriş için kullanacağınız ödeme bilgileri size ait olarak kalacaktır. www.safeuv.net zaman zaman müşterilerine ve üyelerine yeni ürünlerini, promosyonları, çeşitli indirimleri bildirebilir. Site üyesi olarak, her zaman için bilgilendirilme opsiyonunu açık veya kapalı tutabilirsiniz. Bu sitede kullanıcıya ait bilgilerin emniyeti için her türlü önlem alınmıştır. Kullanıcı web sitesi aracılığıyla kredi kartı bilgisi verirken bu bilgi SSL teknolojisi ile şifrelenir. Ödeme sayfası güvenli bir sayfadayken tarayıcı kilitlenir ve tarayıcınızda göreceğiniz kilit resmi o anda güvenli bölgede olduğunuz gösterir. Güvenliğiniz için kredi kartı bilgilerinizi hiçbir şekilde saklamaz ve dolayısıyla bu tür bilgileri, üyelik bilgileri çerçevesinde sormaz, istemez. Alışveriş esnasında www.safeuv.net çalışanları dâhil hiç kimse kredi kartı bilgilerinizi göremez.

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ

MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT, web sitelerimizi ziyaret eden değerli

ziyaretçilerimizin kişisel gizlilik haklarınıza saygı duymaktadır ve sitemizde geçirdiğiniz zaman zarfında kişisel gizlilik haklarının korunmasını sağlamaya çalışır. Bu Gizlilik Politikası hangi verileri neden topladığımızı ve bu verilerle ne yaptığımızı anlamanıza yardımcı olmayı amaçlamaktadır. İşbu Gizlilik Politikası bilgi uygulamalarımızla ilgili genel bilgiler vermektedir. Gizlilik Politikası bu Politikaya atıfta bulunan web siteleri ve hizmetlerimiz için geçerlidir. Bu siteyi kullanarak MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT’ ün Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılmaktasınız. MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT her zaman bu politikada değişiklik, ilave veya çıkartma yapma hakkını saklı tutar. Bu hüküm ve şartlarda yapılan değişikliklerin ardından bu web sitesini kullanmaya devam etmeniz, bu değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir. ‘Gizlilik Politikası’ ve Gizlilik Bildirimi’ bölümlerindeki hükümler ve bu hükümlerde zaman zaman yapılan değişiklikler tarafları bağlar. Aksi yazılı olarak ayrıca kararlaştırılmadıkça MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT ’e karşı bu hükümlere aykırı hiçbir talepte bulunulamaz ve hak ileri sürülemez.

Gizlilik Politikası, Hizmetlerimize nasıl eriştiğinize (bilgisayar, cep telefonu, tablet, TV veya diğer yollar gibi) bakılmaksızın uygulanacaktır. Hizmetlerimizi her kullandığınızda Gizlilik Politikası kabul edeceğiniz için, Gizlilik Politikasını dikkatli bir şekilde okumanızı öneririz. Gizlilik Politikasında açıklanan uygulamaları kabul etmemeniz halinde, Hizmetlerimizi kullanmamanızı öneririz. İleride söz konusu şartların okunmamış veya okunmakla birlikte bunlara uygun davranılmamış olunmasından kaynaklanabilecek olan her türlü maddi ve manevi zarara ilişkin taleplerden MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT ’in, bu web sitesindeki her türlü içeriğin hazırlayıcılarının, çalışanlarının, Web sitesinin yetkilendirdiği kişi ve kuruluşların hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır. Toplanan bilgiler, doğrudan sağladığınız bilgiler hesap veya profil oluşturmanıza izin veren bazı hizmetlerimiz. e-posta adresiniz, teslimat adresiniz, telefon numaranız, ürün bilgileri, satın alma tarihi gibi gerekli hesap bilgilerinizi vermenizi isteyebiliriz. Bazı hizmetlerimiz bilgileri iletmenize ve

diğer insanlarla paylaşmanıza olanak sağlamaktadır. Bu iletişim ve paylaşılan bilgiler güvenli ve emniyetli şekilde yürütülecektir.


Bilgi Paylaşımı

Bilgilerinizi sizin onayınız olmadan üçüncü taraflara pazarlama ve ticari amaçlı olarak paylaşmıyoruz. Bununla birlikte, bilgilerinizi aşağıdaki kanallarımız ile paylaşabiliriz:

● Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uymak;

● MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT’ ün kullanıcılarla akdettiği “Kullanıcı

Sözleşmesi” ‘nin ve diğer sözleşmelerin gereklerini yerine getirmek ve bunları

uygulamaya koymak amacıyla;

● Yetkili idari ve adli otorite tarafından talep edilmesi, usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi;

● Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi vermenin zaruri olduğu haller,

● Bilgileriniz MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT iştirakleri arasında paylaşılacaktır,

● Vergi danışmanları, denetçileri ve diğer harici profesyonel danışmanlar,

● Şirket’in veya Şirketin işletmesinin bir kısmı ya da tamamının potansiyel alıcı

veya yatırımcıları,

● MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT’ ün ve müşterilerimizin haklarını, mallarını veya güvenliklerini korumak,

● Onayınız ile ve Kendi Takdirinize Bağlı Olarak, Diğer Taraflar. İşbu Gizlilik

Politikasında açıklanan ifşa hallerine ek olarak, hakkınızdaki bilgileri üçüncü

taraflarla onayınız ile veya talep etmeniz halinde paylaşabiliriz.

Bilgi Güvenliği

Hizmetler ile ilgili olarak topladığımız bilgileri korumak için makul fiziksel ve teknik tedbirleri hayata geçirmiş bulunuyoruz. Bununla birlikte, bilgilerinizi korumak için her ne kadar makul tedbirler alsak da, hiçbir web sitesinin, İnternet iletiminin, bilgisayar

sisteminin veya kablosuz bağlantının tamamen güvenli olmadığını lütfen

unutmayınız. MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT’ ün, gerekli hizmeti size ulaştırmak için bilgilerinize erişimi olan sözleşmesel ortakları, sözleşmesel yükümlülükleri çerçevesinde bu bilgileri gizli tutmak ve yukarıda belirtilen amaçlar dışında onayınız olmadan kullanmamakla yükümlüdür.

Bilgilerin Saklanması

Sizinle ilgili bilgileri yalnızca toplanma amacı için gerekli olması veya her türlü

sözleşme veya yürürlükteki kanunlar tarafından zorunlu kılınması ölçüsünde

saklamak için tüm makul tedbirleri alıyoruz. Kanun icabı daha uzun bir saklama süresinin gerekli kılınmadığı ya da buna izin verilmediği takdirde kişisel bilgilerinizi işbu Gizlilik Politikasında özetlenen amaçları yerine getirmek üzere gerekli olan süre boyunca saklayacağız. Hizmetlerimiz ve Üçüncü Taraflar Bilgisayar korsanlığı, siber saldırı, zararlı yazılımlar veya tersine mühendislik yoluyla koruma sisteminin etkisiz bırakılması hallerinde doğacak maddi ve manevi zararlardan dolayı MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT herhangi bir sorumluluk kabul

etmemektedir. Hizmetlerimizle İlgili İçerik, Reklam veya İşlevsellik Sağlayan Üçüncü Taraflar Bazı üçüncü taraflar reklam verebilirler veya kullanıcıların hangi reklamları gördüklerinin, bu reklamları ne sıklıkla gördüklerinin ve söz konusu reklamlara ne tepki verdiklerinin kaydını tutabilirler.

Web sitemiz hizmetler ile ilgili bazı materyalleri Instagram, Youtube, Pinterest, Facebook, Twitter, Google + ve LinkedIn gibi sosyal paylaşım siteleri üzerinden başkalarıyla paylaşmanızı sağlıyoruz. Bu üçüncü taraflar, çerezler, web işaretleri ve benzer teknolojilerin kullanımı yoluyla dahil, hizmetleri kullanımınıza ilişkin bazı bilgiler toplayabilirler veya alabilirler ve bu bilgiler zaman içinde toplanarak farklı web sitelerinden ve çevrimiçi hizmetlerden toplanan bilgilerle birleştirilebilir.


Çerezler ve Algılama Teknolojileri

Biz ve Hizmetler ile ilgili içerik, reklam veya sair işlevsellikler sağlayan üçüncü taraflar hizmetlerimizin belli alanlarında çerezler, web İşaretçileri ve benzeri teknolojiler kullanabiliriz.


Çerezler

Çerezler bilgisayarınızda, cep telefonunda veya sair cihazlarda bilgi saklayan küçük dosyalardır. Cihazınıza çerez yerleştiren işletmenin sizi farklı web siteleri, hizmetler ve/veya tarama oturumları üzerinden tanımasını sağlar. Çerezler birçok amaçla kullanılabilir.

Örneğin:

● Çerezler oturum açma bilgilerinizi hatırlarlar, dolayısıyla bir hizmet üzerinde her oturum açtığınızda aynı bilgileri tekrar girmeniz gerekmez.

● Çerezler ziyaretçilerin hangi sayfalara ve özelliklere erişim yaptıklarını ve bu

sayfalarda ne kadar zaman geçirdiklerini görmemize yardımcı olduklarından, bizim ve üçüncü tarafların hizmetlerimizin hangi bölümlerinin en popüler olduğunu anlamamıza yardımcı olurlar. Bu tip bilgileri inceleyerek hizmetleri daha iyi uyarlayabilir ve size daha gelişmiş bir deneyim sunabiliriz.

● Çerezler hizmetlere her erişim yaptığınızda karşınıza aynı reklamın çıkmaması için bizim ve üçüncü tarafların hangi reklamları gördüğünüzü anlamamıza yardımcı olurlar.

● Çerezler bizim ve üçüncü tarafların hizmetleri ve diğer web sitelerini ve

uygulamaları kullanımınızla ilgili bilgiler toplayarak size en doğru içerikleri ve

reklamları sunmamıza yardımcı olurlar.

● Hizmetlere erişmek için bir web tarayıcısı kullandığınızda, tarayıcınızı tüm çerezleri kabul et, tüm çerezleri reddet veya çerez gönderildiğinde beni

bilgilendir şeklinde yapılandırabilirsiniz.

● Yine de bazı hizmetlerin çerez kullanarak çalışacak şekilde tasarlanmış olabileceklerini ve çerezleri etkisizleştirmenin bu Hizmetleri veya belli bölümlerini kullanma becerinizi etkileyebileceğini unutmayınız.


Diğer Bilgi Saklama Öğeleri

Biz, bazı üçüncü taraflarla birlikte, Hizmetlerimiz ile bağlantılı olarak Yerel Paylaşımlı Nesneler (Flaş Çerezler olarak da bilinirler) ve HTML5 yerel saklama gibi başka türde yerel saklama teknolojileri de kullanabiliriz. Bu teknolojiler, cihazınızda saklanmaları

ve faaliyetleriniz ve tercihleriniz ile ilgili bazı bilgileri saklamak amacıyla kullanabilmeleri açısından yukarıda açıklanan çerezlerle benzerlik gösterirler. Bununla birlikte, bu teknolojiler standart çerezlere kıyasla cihazınızın farklı bölümlerinden yararlanabildikleri için, standart tarama araçları ve ayarlarını kullanarak onları kontrol edemeyebilirsiniz.


Algılama Öğeleri

Biz, bazı üçüncü taraflarla birlikte, cihazınızdaki bilgileri sunucuya ileten ve web işaretçileri (veya “piksel etiketleri”) olarak bilinen teknolojileri de kullanabiliriz. Web işaretçileri çevrimiçi içerikler, videolar ve e-postalar içine gömülebilir ve bir sunucunun cihazınızdaki belli tip bilgileri okumasını, belli bir içeriği veya özel bir e-posta mesajını ne zaman görüntülediğinizi bilmesini ve web işaretçisini görüntülediğiniz zamanı ve tarihi ve cihazınızın IP adresini belirlemesini sağlayabilir. Bizler ve bazı üçüncü taraflar Hizmetlerimizin kullanımını analiz etmek ve (çerezlerle bağlantılı olarak) sizi daha çok ilgilendirebilecek içerik ve reklamlar sağlamak dâhil

olmak üzere, web işaretlerini çok çeşitli amaçlarla kullanıyoruz. Hizmetlerimize erişim sağlayarak ve hizmetlerimizi kullanarak, cihazlarınızda çerezlerin, diğer yerel saklama teknolojilerinin, web işaretlerinin ve diğer bilgilerin

saklanmasına ve ayrıca söz konusu çerezlere, diğer yerel saklama teknolojilerine, web işaretçilerine ve diğer bilgilere tarafımızca ve yukarıda belirtilen üçüncü taraflarca erişim sağlanmasına onay veriyorsunuz. Bu sebeple gizlilik politikasının tarafınızca

dikkatle okunmasını tavsiye ederiz. Burada yazan bilgiler kapsamında yapılacak iş ve işlemlere tarafınızca onay verilmiş olacağından MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT’ ün

herhangi bir sorumluluğu doğmayacaktır.


Kişisel Verilerin Korunması

Bu formdaki kişisel verileriniz MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT tarafından KVK Kanunu’nun 5’inci maddesinde belirtilen “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebebine dayalı olarak tamamen veya kısmen otomatik yollarla, talep/şikâyetlerinizin takibi ve gerektiğinde bu kapsamda sizinle iletişim kurulabilmesi ile hizmet/mal sunulabilmesi amacıyla işlenmektedir. Söz konusu kişisel verileriniz bu amaçla sınırlı olarak MEKATRONİK TASARIM TAAHHÜT’

ün iştirakleri, bağlı ortaklıkları, iş ortakları, üçüncü kişiler veya yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarabilmektedir. Aşağıdaki kutucuğu işaretlemeniz halinde ise kişisel verileriniz açık rızanıza dayalı olarak reklam/kampanya/promosyon süreçlerinin yürütülmesi ile ürün/hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi amacıyla işlenebilecek ve aktarılabilecektir. Bu kapsamda tarafınıza ticari elektronik iletiler de gönderilebilecektir. KVK Kanunu’nun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11’inci maddesi kapsamındaki

taleplerinizi Şirketimize iletebilirsiniz.